lördag, april 16

idag har vi
1. hittat odla. imorse nar robin knackade po limpetters dorr sa hittade han en odla bakom byran. aaaaaaah! den var stor. den storsta geckon jag sett. den ville ata upp oss. robin, petter och linn fick jaga ut den medans jag stod och skrek i ett horn. en av dem filmade ocksa. sa det kommer bli kul for er att se en dag. efter typ 20min fick vi antligen ut den. och den var sa acklig. ryser fortfarande i hela kroppen. den hade lysande gula ogon. och roda prickar. men en gecko pa rummet ska tydligen bringa tur. sorlycka for oss da. fast man vet ju inte, eftersom vi jagde ut den med diverse grejer. sopkvastar, lador, surfbrador, skrik. haha!
2. atit frukost tva ganger. da inte frukosten dar vi bor at mycket att hurra for. sa vi tryckte i oss en extra pannkaka!
3. packat bilen. robin, petter och oskar drog for surf. det var tydligen jatte mycket folk i vattnet och en dude korde pa robin (men han mar bra, ingen skada skedd.). sa robin hoppade upp i baten igen och fotade grymma bilder pa de andra tva. mig och linn droppade killarna av pa ett lxresort i narheten. for bara nagra slantar far man komma in och bada i deras pool, och privata strand. gott for annars skulle jag legat helt sjalv pa en strand med massa forsaljare och grejs. tryggare dar.
4. atit lunch och middag i ett. vi har blivit javligt sega har borta och kakar inte lunch forran 5 typ. vilket resulterar i att vi inte blir mer hungriga. fick den goda fisken. mm!

pussar

1 kommentar:

  1. Hallå detta är den store zigenar pappan som tänkt att skriva några rader ,Sitter på loppans rum och tränar hennes ben , i em kommer fam Wendel på besök ,blir nog en runda till lekterapin ,i em skall vi gå till RMD på påskmiddag med målning av ägg mm ,Måndag startar ny behandling igen .Annars så löper dagarna på med mycket benträning .PS spela på tupp nr 4 fäktningen .Ni måste passa på att njuta av livet man vet alldrig vad som händer.Alla hälsar så gott lev väl

    SvaraRadera