lördag, april 30

Nar vi vaknade i lovina for tva dagar sedan sag vi bara moln. Sa det var inte annat an att plocka ihop sitt pick och pack. Vi akte 4 timmar i en bil och chafforen kunde inte vagen sa vi korde vilse. Blev avslappta pa fel stalle. Gick ner for nagra fanstastisk kampiga trappor bara for att inse att vi gatt fel(stranden var dock sjukt fin)... Sa det var bara till att traska upp igen. Ida blev sa trott att hon blev alldeles tokig pa mig. Efter lite gnabb och en insikt om att vi maste ga i 20 min till med var tunga packning i den tryckande varmen fortsatte vi. Till slut gav vi upp, satt oss i ett dike och vantade pa "transport!" som inte ar sa svart att fa tag pa aven om man ar ute och gar mitt i ingenstans.

Nu ar vi framme i Padang Padang och har det kanon. Fantastisk strand. Bara sol och bad hela dagarna. Igar sa vi farval till Linn och Petter. Och nu ska vi vara har i 4 dagar till och bara slappa. Najs. Nu blir det mexikansk middag som vi har blivit tipsade om!
pusskramhaaaaj

1 kommentar:

  1. Va skönt att få slappa i solen efter ert hårda motionspass. Här hemma är det kallt igen. Ska bli spännande att höra om er fortsatta resa och vad ni tycker om Malaysia. Ha det bäst. Kramar Mamma L

    SvaraRadera