lördag, april 23

vi har hunnit med sa mycket sedan vi skrev sist. vi har traffat de jobbigaste hamnarbetarna ever. som fick oss att aka till gilli trawangan istallet for gilli air. pa trawangan hittade vi dock det mysigaste boendet hittills. woodstock homestay. bungalows dopta efter band som spelade pa woodstock -69! (det hade du gillat rolf!) var bungalow hette jethro tull. det var verkligen fantastiskt att bo dar, rent och fint. efter en fantastisk natt dar akte vi till gilli air, med den lilla baten. mycket lugnare och finare, sa vi passade pa att bara sola, bada och hanga i hangmattan. igar kom vi tillbaka till bali, efter att ha rest hela dagen. tva batturer och en massa bilakande. (tack petter for att du kor sa fint!) imorse blev det liiite shopping. och sedan tog vi farval av vara fina vanner. vi har namligen hamnat i ubud. vi bor i en supermysigt hus som ser ut som ett tempel, varldens finaste dorrar! ni ska fa se bilder imorgon. bade pa shopping och det finfina huset! ikvall ska vi ata sushi, vi har redan en dyr dag. sa varfor inte kotta i oss lite sushi? nar vi kommer har ifran, da blir det andra bullar. mie goreng (stekta nudlar) varje dag. vi saknar kommenterer fran lite familjemedlemmar dar hemma. mammorna, liselotte &susanne. vart ar ni? papparolf, har du drunknat i grillen? sarati,jonas&noelle var ar ni? mormorgunnel? komsikomsi! linifini, du far garna ocksa skriva ett hej. moster o linus? vi har inte glomt er har borta iallafall. vara vanner ar saklart ocksa valkomna att skriva lite.

PUSS!!

2 kommentarer:

  1. Hej på er! Nu har pumamammorna vaknat ur sin vinterdvala. Påsksolen lyser på oss och sakta men säkert börjar vi tina upp.Det var en snabbrunda till gilli ni gjorde, vart har ni nu tänkt åka tro? Det var väl ett par veckor tills ni ska flyga till Malaysia.Ni är säkert bruna och granna nu så gotta er för oss också, bada för oss med för här är havet bara 7 grader ännu. Många kramar från pumamammorna, vi är med er i tanken.

    SvaraRadera
  2. HAJ! Vad skont att ni borjar tina lite! det blev en snabb pa gilli, en lang pa lombok. imorgon aker vi upp till lovina, dar man kan se delfiner, och sola bada! vi ska dock inte se nagra delfiner. vi gottar oss. pussipuss

    SvaraRadera