måndag, maj 2

bade igar och idag har vi legat i sangen storsta delen av tiden. robin har fatt feber och valdigt ont i kroppen. vi misstanker att det kan vara dengufeber, eller bara vanlig influensa. da symtomen ar typ de samma vet vi inte riktigt. och man behandlar tydligen inte dengu, sa det ar bara att knapra paracetamol, dricka vatten och ata. men om han inte ar battre tills imorgon sa ska vi nog dra till sjukis och fa han undersokt. men vi visualiserar att han blir battre snart! (minst tva ganger i timmen typ) robin ar duktig och har lovat mig att ata mycket. vilket han ocksa gor. ni behover inte vara oroliga dar hemma, for vi har laget under kontroll.

padang pandag beach ar sa javla underbart! och vi aker troligtvis har ifran den 4maj, for att shoppa lite i kuta och sova dar sista natten.
poss

6 kommentarer:

  1. Typiskt Robin att bli djungelsjuk. Hälsa honom det. Mamma kommer gå i taket så du vet det. Shopping = present till lini. Längtar tills dy kommer hem så jag kan få visa mina fynd med.

    Älskar dig.
    Krama Robin (shit jag visar kärlek)

    SvaraRadera
  2. haj klanledarn här har varit i Lund och tömmt ett st knä på vätska allt följer planen .Typiskt tunne Robinio att sänka sig i en influensa ,har ni spelat på tuppfäktning ännu ?nu får du passa på att sköta om robinio ordentligt krya på honom ,många kramar från Åstorpsligan ciao,ciao

    SvaraRadera
  3. NAJE! krya på krya på!

    SvaraRadera
  4. Hej på er Ida och Robin!
    Tråkigt att Robin har feber. Krya på dig Robin och en fortsatt trevlig resa.

    Kramar och hälsningar
    Plastic Vater Johan och den oroliga modern Liselotte

    SvaraRadera
  5. hej hoppas att ni har det bra. hoppas att robin snart blir bättre<3puss från thea puss

    SvaraRadera
  6. sota fina alla ni! robin ar redan frisk, det ar toppen tycker vi!

    SvaraRadera