tisdag, maj 3

Hejsan hoppsan!
Idag mar Robin hesten mycket battre. Ingen behover vara orolig. Bilderna ar fran Padang Padang dar vi bor for tillfallet. Imorgon aker vi till Kuta och sen pa torsdag bar det av till Malaysia och Kuala Lumpur. Glom inte att kika lite pa Linn & Petter blogg ocksa sunshinestories.com. De har sjukt fina bilder. Nagra av vara bilder i deras fina retush ocksa!
Puss och kram


3 kommentarer:

  1. Gott o höra att Robin mår bättre!!
    Jätte fina bilder :-) Här rä vädret trist idag, men vi hoppas på finare snart igen!
    ha de jätte bra , kram på er!
    moster Ulrika

    SvaraRadera
  2. Hej Kära katter.
    Här är trettio grader och vi har precis badat hela familjen, Noelle går på händer och klarade högskoleprovet i torsdags.

    Nej, här är det som vanligt, stökig lägenhet, efterblivna/gravt alkoholiserade grannar och mellanfint väder.
    Men! Noelle hasar sig fram och har två fina tänder som vi får lov att borsta ibland med hennes fina lilla tandborste. Ni ser ut att ha det jättefint därborta! Vad har hittills varit den bästa upplevelsen? Ni ska veta att vi tänker på er varje dag men vi är superdåliga på att skriva och hålla kontakt, men det vet ni redan. Vi hoppas Du är på fötter snart igen Robin.

    Ha en fortsatt underbar resa och njut!

    Många kramar från Jonas, Sarati & Noelle!

    SvaraRadera
  3. HAJ VARA FINA SMA KISECATS!
    ah, ida har angest varje dag for att hon fortfarande ar blek. sa nu grater hon.. SKOJA! hon ar sa duktig lilla dockan. kanske kan hamta oss med bilen nar vi kommer hem? ater hon artor? med som sma grynen? ar det rosaparlemor pa tandborsten? ubud pa bali var sa otroligt fint tycker jag, helt fantastiskt. kandes som att bo i ett tempel. plus att han som hade stallet vi bodde pa var sa gullig och berattade en massa om balinesiskkultur, seder osv. som man annars inte ser i typ kuta (bajshalet) det var coolt nar robin surfade ocksa. och lombok ar helt fantastiskt. vissa delar kanndes som en ode o. man var helt ensam pa en strand. robinkise har redan stallt sig pa sina fotter igen! och vi ar sa javla lyckliga over att han nu mar toppen igen! vi ses snart! pussar och kramar.

    SvaraRadera