lördag, maj 14

resan hit gick sa sjukt smidigt, och det var sjukt latt att hitta rum ocksa! vi fick forst aka buss i nagra timmar, eller typ hela natten mellan 23 och 8 pa morgonen. sen var det dirr i en liten bat, sen fick vi hoppa over i en annan bat, sen var vi pa long beach. gott! och vi huntade oss en liten koja latt som en platt. fast vi har flyttat till en annan koja nu, som ar finare, fraschare, mindre, men billigare. det gillar var budget! plus att vi har satt upp vart fina myggnat, sa inga mygger kommer in och bits pa oss. det gillar vara kroppar. speciellt robins efter dengueincidenten. dagarna har spenderar vi sahar.

10.00 dags att vakna trotta kisarna.
10.14 smorja vara kroppar i solskyddsfaktor, valfri niva.
10.30 ata en frukost pa stranden. men fotterna i sanden. hihi. idag blev det roti med honung och massa frukt, till det iskaffe.
11.00 lagga ut sarongen, hoppa i det underbart turkosahavet. slutligen ga upp. sola i tio minuter, bada igen. osv.
14.30 LUNCH! da blir det natt lurrigt. kanske en tuna sandwich till ida, extra ost. robin ar duktig och ater nagot lokalt. fortfarande med tarna i sanden.
15.00 lagga sig i skuggan. man pallar inte hela dagen i solen, plus att vi inte vill bli roda. lyssna pa ipod, smygsola i skuggan och lasa bok.
18.30 strom pa rummet, vilket betyder dusch. sa vi traskar upp fran stranden dirr in i duschen. mygg medel pa. klader pa. sen antingen chill pa rummet, eller lite internet slaffs som idag.
19.30 KVALLSMAT! med fotterna i sanden aven denna gangen. valdigt harligt. idag ska vi kaka hamburgare, hehe. med brunt brod! den ar forjavla god!
21.00 skitgubbe, skitsnack och chill.
22.00 ida somnar, robin laser shantaram.
23.00 robin somnar.


vi vet inte riktigt hur vi ska gora med var sista tid har i malaysia. perhentian ar sa fantastiskt fint och vi trivs sjukt bra har. men samtidigt vill vi se mer. fast pa langkawi ar det monsunis. icke sa roligt. det finns ju andra oar. men vi vet inte om vi orkar rora pa oss heller, da vi reste sa mycket i indo. vi far helt enkelt se. men just nu tror vi att vi stannar har. busigt!
PUSSAR OCH KRAMAR
(bilder kommer de narmaste dagarna, forhoppningsvis. man vet aldrig med internet har.)

5 kommentarer:

  1. Det gör ni rätt i som stannar på ön och vilar ut er med fötterna i sanden och njuter. Snart har ni asfalt under fötterna. kramar från pumammorna

    SvaraRadera
  2. Så mysigt allt låter, solvarm sand mellan tårna är så skönt. På tisd flyger jag till Portugal o ska doppa mina tår i Atlanten.
    Njut av era dagar i solen.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Hej! detta e mormor sitter o titta o läser hos Ulrika! va rädda om er kram mormor

    SvaraRadera
  4. tack vara sota mammor!
    carina: horde att ni skulle simma med delfiner, hihi! vad roligt. njut ni ocksa!
    mormor: glad jag blir hihi! pussar till alla

    SvaraRadera
  5. SHIT VAD NAJS DET LÅTER!!! vi är hemma, och det är oxå supernajs WOHOOOO!!!

    SvaraRadera