söndag, maj 8

vi ar sa trotta pa storstaden, det ska bli sa skont att komma till en liten o. dar man kan sola, bada och ta det lungt. egentligen tankte vi chilla vid en random pool idag, men vi angrade oss imorse. varfor ligga vid en pool nar vi kan ligga pa en strand imorgon? sa det fick bli att improvisera lite. sa vi akte till aquarium, kollade pa olika fiskar och andra ackliga djur. typ odlor, spindlar och ormar. fiskarna, hajarna och skolpaddorna var roliga. speciellt skoldpaddorna! sen gick vi och blev atna av fiskar pa fotterna. forst vagade jag inte stoppa ner dom, men eftersom det var min ide sa var det bara att stoppa ner dem. och det kittlades! men nu kanns fotterna lena och fina, och fiskarna ar nog matta! sen hittade vi ett shopping mall, ovantat i denna stad? sa vi lunkade lite dar inne, och moffade sjukaste malet pa donken. heh, gottis! ar fortfarande matta typ. sen gick vi pa bio igen, tidsfordriv deluxe. eftersom vi inte har haft nagot rum idag.. vi sag thor 3D idag och igar sag vi water for elephants. dom var good stuff bada tva faktiskt. men om du ska ga pa bio har, sa ta forfan med dig din overall. annars blir du isebitte.

nu har vi skamt bort er med massa inlagg nar vi har varit har i kl. men det ar bara for internet har varit gratis, rummet svettigt och vi snallacats. pa perhentian vet vi inte hur internet kommer vara, eller natt. sa ni far inte bli radda om vi inte updaterar pa nagra dagar. vi ligger bara och lapar sol i paradiset.... EHEHE!
xoxo

3 kommentarer:

  1. akta er för spindlar sköldpaddorna det kan vara farliga,just nu kommer farmor på besök skall sova på RMD,Enea kommer på besök i em .Skandal både Fanny och Thea var i skloan ca 10 min sEdan skolkade bägge töserna (med föräldrars vetskap).Många kramar pappa

    SvaraRadera
  2. idag nar vi klev utanfor rummet var dar en stor gecko! BLA! va? var de? shit! 10mintuer hela, 10minuter? ni far inte lara mina systrar att skolka!!! haha! pussar

    SvaraRadera
  3. Hej På dej Ida just hemkommen från din allra tappraste syster ... hon är så duktig var får hon allt mod o kraft ifrån !!!?? Storasyster Lina va också där idag o vi hade mysig dag med Glass o Pitzarestaurag som lilla loppan önskade sej fint väder !! Ha de gott Kram Farmor hälsa Robbin I morgon håller vi tummarna !

    SvaraRadera